årets flow

Lov kan ju bara äga sönder. Även fast jag jobbar så känner jag sån frihet! Hinner liksom med så himla mycket, igår var jag på stan och köpte med mig lite nytt och fräscht, träffade även Jenny en snabbis sedan åkte jag direkt till jobbet och när jag kom hem satte jag mig och skrev lite på en skoluppgift.
Idag började jag dagen tidigt med en underbart frisk morgonpromenad. Sjukt gött när det är frost och soluppgång och frisk luft! Nu känner jag mig redo att starta dagen. Ska nog ta mig ner till stan igen tänker jag.

 

 


.


I love strawberries

ja äntligen är det lov säger alla, kan kanske inte riktigt säga detsamma. har ju jobbet som väntar på mig men jag fick mig iallafall en lugn och avslappnad kväll igår med bad och nya goda produkter!


kan inget annat än att känna tacksamhet


helt galet...

..att han är min! ❤


när jag mår som bäst

har varit på stan och ätit med min david idag, det var helt supert. Han får mig att må så bra och bara glömma allt, i och för sig är det kanske inte så jättebra eftersom att jag har prov imorgon och inte har pluggat, men det var så värt det! Han har för övrigt fått en ny telefon så numera är vi paret iPhone 5!


jag är bättre i fantasin

Försöker att koncentrera mig och plugga men tankarna flyger alldeles för lätt iväg, klockan bara tickar förbi medan jag är långt borta i en helt annan värld.
För övrigt har jag tagit personligt rekord i te drickning. Tet bara forsar ner i mig. Har min favorit kopp också.


Psalm 62

En tröstepsalm

Endast hos Gud söker min själ sin ro, från honom kommer min frälsning. Endast han är min klippa och min frälsning, min borg, jag skall inte vackla. Endast i Gud har du din ro, min själ, ty från honom kommer mitt hopp. Endast han är min klippa och min frälsning, min borg, jag skall inte vackla. Hos Gud är mim frälsning och min ära, mim starka klippa, mim tillflykt har jag i Gud.


behöver hjälp att andas

gör allt jag kan för att få bukt med min otroligt jobbiga förkylning. fick ta ledigt från jobbet och sitter nu och äter frukost och kollar på Narnia


ville väl bara säga hej antar jag


vill allra helst bara gömma mig och glömma allt

har sprungit allt vad jag har men nu går det snart inte längre, mörker och höstdepressionen har fått tag på mig.
blir bara tröttare och tröttare
blekare och blekare
ledsnare och ledsnare
surare och surare
kan börja gråta av minsta lilla, känner att pressen blir allt för stor och kraven allt för höga. behöver sova men finner inte tiden för det, behöver andas men finner inte platsen för det.
Vill allra helst bara gömma mig och glömma allt. Vill allra helst bara äta glass och sova.


ser på medan stjärnorna träder fram och tänker att en dag är jag där bland dom

sitter och pluggar. har skrivbordet precis framför fönstret, det känns skönt, då kan man andas ut emellanåt och bara se på medan mörkret faller

 

 


min älskling skämmer bort mig


tog en dejt med fru kost imorse


MITT HEM


autumn

tog en mysig höstfika med snygg-bea en fredag som denna, hon är fin den där tjejen, och killar -hon är singel!


tisdagsöveraskning

idag när jag slutat skolan och och packat ned mina skolböcker stod plötsligt david där i korridoren, han skjutsade hem mig och sa "jag kommer å hämtar upp dig om 1,5 timme så äter vi ute ikväll" och ja det var så det blev, bästa kvällen på väldigt länge, han är bäst i världen


kände för att baka igår


too cool for school

Har så mycket jag måste göra att jag inte gör något annat än kollar på tv. Brukar bli så, nej nu ska jag ta tag i mitt liv och skriva på min uppsats.


RSS 2.0