hhksihsåölshcgywkke

I vanliga fall skulle jag säga "nej jag hatar inte, det är ett starkt ord, men jag ogillar.." Men nu kan jag inget annat än att hata dig. Du har förstört mig. Du har rivit upp hela mig och spottat på mig. Du kan inget annat än att såra mig. Och det gör ont, ja det värker i hela mig. Jag kommer för alltid att ha ett sår i mig på grund av dig. Jag kommer alltid vara lite bruten. Jag vet att det kommer bli bättre men just nu hatar jag dig för att du förstört mitt liv. Du är helt sjuk i huvet och den största idiot jag vet om. Du borde skämmas. Fattar inte hur du klarar av att ens vara dig själv, för jag vet att du också vet att det du gjort mot mig är helt sjukt, du är inte värd någonting i mina ögon.


18-års party

I lördags var det party för min älskade bästa vän! Hon såg ut som en gud och allt var super trevligt!


BELIEBER

Kan också passa på att berätta att jag blivit en true belieber. Har alltid gillat honom men inte så som nu, nu älskar jag honom! Tänker på honom hela tiden, lyssnar på honom hela tiden, drömmer tillbaka till konserten hela tiden, har på mig min jb tröja hela tiden, pussar på min affisch hela tiden, ja ni fattar. Gråter lite av att jag inte får krama och pussa på honom.


Måndag

Ledig måndag blev inte så värst ledig trots allt. Har jobbat några timmar och skrivit 1 av 1000 uppsatser! Inte så kul kanske men är nu ett steg närmare sommarlov iallafall!
Ja, vad ska jag mer berätta..har färgat håret mörkare, trivs bäst så.


Älskade Håkan


VÄRLDENS LYCKLIGASTE

Jag och Julie ska på JUSTIN BIEBER imorgon!!!!!!!!!!!!


birthday girl


Outfit


när långa nätter inte blir som man vill

vem försökte jag lura?
jag visste att det var att leka med elden när jag träffade dig
ändå gjorde jag det
jag önskade att allt kunde bli som förr
men allt jag gjorde var att göra det värre
 
jag trodde aldig att jag skulle bli den jag är idag
jag skäms över mig själv
hur kunde det bli såhär?
 

new in /HOLLISTER

Gjorde mig ett kap på HOLLISTER igår, ett par brallor som satt som en smäck. Köpte även ett par vårskor och en body mist från the body shop som luktar underbart fräscht!


STOCKHOLM

Var i Stockholm igår med brudarna vilket var mycket trevligt och mysigt. Vi gick mest runt i butiker, åt och njöt av det vackra vår vädret i den vackra storstaden! Det är verkligen perfekt att bo så nära Stockholm och bara kunna åka dit när man känner för det!

Är så tacksam för mina fina vänner ❤


RSS 2.0