under stjärnorna

Igår åkte jag in till stan för att träffa hd, Jenny och Stephie, vi satte oss på rififi och åt. Super mysigt. Efter det gick vi och köpte på oss mys inför utebion. Tog tusen år innan filmen började och när den väl börjat blev det ju kallt som bara den så jag och Jenny bestämde oss för att gå knappt halvvägs in i filmen. Men mysig kväll var det iallafall!


odödlig kärlek

jag måste bara lätta på hjärtat lite
jag måste säga att jag vet inte vad jag vore utan dig
jag vet inte vem jag skulle vara 
och jag är så tacksam att du alltid, oavsett vad finns hos mig 
du lyssnar alltid på mig och
du fyller mig med frid
jag får inte nog av den kärlek som strömmar över mig 
fast än jag knappt förtjänar hälften 
du vet vad jag gått igenom och du har alltid tröstat mig
jag är så tacksam
jag älskar dig min Jesus
 

trodde aldrig att jag skulle bli lycklig igen

när man pratar i telefon med någon man tycker väldigt mycket om i två timmar och fyrtio minuter, när klockan passerat midnatt och det enda man tanker på är rösten som tränger igenom telefonen och fnittret som brister ut i as garv som sedan går vidare in i ett innerligt samtal, hjärta till hjärta. när man berättar saker om sig själv och sitt liv som ingen annan vet. när man känner att det verkligen klickar. när man sedan ska lägga på fast ingen riktigt vill. när man somnar med ett leende på läpparna och ett dunkande hjärta som ibland hoppar upp i halsen av allt adrenalin. när man är kär helt enkelt.


fira födelsedag ännu en gång

I eftermiddags kom gustins hit på grillmat och tårta. Fick ett presentkort på Ikea på 500kr, sånt är bra nu när tiden snart är kommer då jag flyttar hemifrån. Så kvällen blev lyckad! Imorgon börjar jag jobba igen efter 1 1/2 veckas semester..känns väl sådär..


födelsedagen

Har bloggat lite hur som helst denna veckan så tänkte bara skriva lite om min födelsedag. Jenny kom hem till mig på morgonen och gav mig paket och massa skratt, hon var dock tvungen att åka och jobba efter en stund. Kl 3 firade vi med familjen och åt grillat och tårta osv.. Jag har finaste familjen i världen. Efter det åkte jag till lo och blev överraskad med glass och godis och serpentiner! Underbara vänner alltså! Det var en fantastisk dag!

Jag fick det som är på bilderna plus en symaskin plus massa presentkort på bio! Woo


26 juli

Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg!!! Hur kär får man va?! Världens snyggaste kille har precis berättar hur han känner för mig and it goes on and on and on! Holy mackarony. Iiiiih. Dör. Kan inte andas!


25 juli

Igår, torsdag, gick jag upp kl 8.00 för att grabbarna grus tvingade mig till morgonmötet.. Men innan mötet ens var slut var David tvungen att gå och jobba så kvar blev jag och Josef. Efter mötet satte vi oss och åt och åkte senare in till stan för att få froyo av Jenny men hon hade tid över innan hon började jobba så vi hängde lite vid ån. Efter att vi fått vår froyo och lämnat av Jenny på jobbet så drog vi oss in till lo igen där vi såklart träffa på lite folk. Efter tre mötet som vi av någon anledning inte gick på, gick jag, Josef och Stephie hem till mig en sväng. Och sen fortsatte kvällen i samma spår ungefär, förutom att Josef var tvungen att säga hejdå för att han inte ska vara här mer i veckan. Tråkigt nog!


18

Igår var dagen jag äntligen fyllde 18. Det var najs. Har så fina vänner och så fin familj så det hade inte kunnat bli bättre. Love love love!


europakonferens dag 3

Idag åkte jag in till lo kl två ungefär, träffade David och åt glass. Klockan tre började mötet som vi självklart gick på och efter det drog vi till stan där vi av en slump träffade Jenny! Så vi tog en froyo och satte oss vid ån. Åkte senare in till lo för kvällsmöte och efter det ungdomsmöte! Och sedan helt plötsligt var det min födelsedag! 18! Woho


pirr i magen

Ett leende på mina läppar, ett hjärta som dunkar några fler slag i minuten än innan, några fjärilar som byggt bo i min mage. Äntligen har jag fått lite hopp om kärlek igen


europakonferens dag 2

När jag vaknade imorse gick jag ut och la mig i solen, höll på att dö av köld så fort den gick i moln..varför är Sverige ett kallt land fööööör? Efter ett par timmar där slängde jag i mig lite mat, hoppa in i duschen och drog sedan in till lo för möte. Direkt efter mötet åkte jag hem till Julie där vi snackade och fixade inför kvällen. Kvällen spenderades sedan med Julie och Julia men tappade bort dom efter ett tag. Då stod jag och pratade i timmar kändes det som med min fina Jeanine. Och efter det drog jag hem. Bra kväll helt enkelt.

Det faktum att detta är den enda bilden jag tagit hittills är helt sjukt. Jag som brukar ta tusen bilder per dag typ..


europakonferensen

Då var europakonferensen igång och så som alla andra år blir jag alltid så nöjd med första kvällen. Man träffar alla människor man inte träffat på så länge och man kommer in i nått slags lyckorus. Ikväll hängde jag mest med David R &Mathias vilket var sjukt kul, David har jag inte träffat sen förra året och Mathias och jag har inte snackat på typ hela året men ikväll var allting som på gamla goda tiden. Dessa biffar (gymfreaks) följde mig hem. Mesta dels för att jag inte får gå hem själv men också för att mamma typ tvingade dom..haha. Så där satt vi å pratade i timmar. Ser fram emot veckan!


Kollat på alldeles för många kärleksfilmer


hjälp mig här

what happens in vegas 
hitch
love happens 
ps I love you
the ugly truth
forest gump
magic mike
silver linings playbook
my boss's daughter
this means war
 
alla dessa filmer har jag sett på mindre än två dygn. 
 
glass
godis
chokladbollar
pringles 
choklad
coka cola
 
allt detta skit har jag stoppat i mig medans jag kollade på filmerna. 
 
om jag mår dåligt? nejdå jag mår bra 
 
eller

Jul. 18, 2013


grillkväll med två bästisar

I tisdags var jag hemma hos min fina Stephie tillsammans med min fina Amanda.det var hur mysigt som helst, vi grillade, pratade, skrattade och njöt av kvällssolen. Sommaren är verkligen underbar!


mitt hem


Jul. 18, 2013

När jag har tråkigt tar jag egobilder, och detta fenomen är något som syns på min instagram, min facebook och här förstås.
Idag när jag vaknade gick jag ut i solen lite, men när solen gick i moln gick jag in och satte mig vid datan och käka glass och där sitter jag än. Väntar väl på att äventyret från igår ska fortsätta. Ibland undrar jag vad jag håller på med..men det är kul att känna sig levande. Det får mig även på andra tankar. Det behövs.


Waynes

Igår skulle jag egentligen jobba men vaknade kl 04 och hade "lite" tjejproblem om ni förstår vad jag menar och hade så äckligt ont att jag skrev till chefen å sa att jag inte kunde jobba. Så på morgonen åkte jag in till stan och köpte choklad, chips och glass.. Ja det är okej när man har så äckligt ont. När jag väntade på bussen passade jag på att köpa en frappe på waynes. Åkte sen hem och kollade på filmer hela dagen. Precis så ska det va.


levande

känner mig levande igen
känner att någonting bubblar i mig igen
kanske beror det på kvällens äventyr 
och kanske kommer denna bubblande känsla vara över imorgon
men jag bryr mig inte 
för just i denna stund känner jag mig för första gången på väldigt länge levande igen och det känns helt underbart skönt

we are girls

Här kommer lite bilder jag tagit på senaste tiden.
Tiden rullar på och jag vet inte riktigt vad jag känner inför det. Livet är svår, jobbigt och tufft men det har sina ljusa stunder också.


jordgubbar i säng


ja så är det

eftersom att det inte är någon hansome ung man som är helt crazy i mig och gör romantiska saker för mig för att han har bestämmt sig för att vinna mitt hjärta genom att bjuda ut mig på en expensive middag får jag alltså ta en matlåda från frysen och äta den i min pjamas 

RSS 2.0