Studentbankett

Hej! Igår serverade jag på treornas studentbankett, alla var så otroligt fina! Jag tycker verkligen att det är helt sjukt att det snart är vi! Känns som att det var nyss jag var mindre och mina äldre syskon tog studenten, det kändes som att det aldrig skulle bli min tur, och nu är det bara ett år kvar!


nej, nu vill jag inte längre

Nej. Jag orkar inte mer nu. Jag har fått nog. Det är så himla mycket just nu. Brister ut i gråt minst tre gånger per dag. Så himla mycket press och stress. Och mitt i allt kan jag inte sluta tänka på dej. Vill bara att dessa två helvetesveckor ska vara över så att jag äntligen kan bli fri.
Jag bara gråter och gråter. Tillslut känner jag mig helt tom. Ögonen är torra och slut på tårar. Huvet dunkar av smärta. Nu är jag bara arg. Jag är så arg på dig. Jag är arg på mig för att jag alltid ska gå på dina trix. Vill bara spola tillbaka tiden och sudda bort dig från min historia.


sommaren är nära!

Alltså tjena vilket UNDERBART väder! Kan inte fatta! Å i skolan försvinner alla lektioner en efter en. Har bara fyra lektioner sammanlagt denna vecka! Alltså lyckaaaa!


I need your love

Sjukt underbart härligt att det är fredag imorgon! Love love love! Sjukt hur lite det är kvar i skolan! Jag tror jag typ 15 skoldagar eller nått sånt!! Men sjukt mycket att göra innan jag kan ta sommarlov så det är bara att kötta!


dör så otroligt mycket

älskar honom mer än något annat <3


RSS 2.0