Vi ses i himlen Edvin

Såg dessvärre inte Tillsammans mot canser galan igår eftersom att jag inte var hemma. Men klickade in och fick tag i denna videon i morse, blev så berörd och tårarna ville bara inte sluta rinna. Det är sjukt egentligen att vi lever i vår värld med all den teknik som finns idag, utan att vi hittat ett botemedel mot denna hemska sjukdom. Tror nästan alla har någon i vår närhet som förlorats i canser. Jag förlorade min mormor. 
Hemskt att vem som helst kan få det, ålder spelar ingen roll. 
Iallafall, när jag kollat klart på klippet om Edvin blev jag mer nyfiken så jag började kolla in hans youtube-kanal och det visade sig att han var kristen. Blev så glad. Vi ses i himlen Edvin!
 
 
 
Här sjunger Edvin en hillsong låt. Helt underbart. Tårarna bara rinner.
 
 

yes, I got a thing for breakfast

 
 
 
 
 
 

Å jag ska ge allt vad jag har








Måndagskväll

Efter att jag, Emma och Stephie fikat klart bestämde vi oss för att åka in till lo och fixa lite inför youth. Har aldrig klippt så mycket i hela mitt liv, kommer ha träningsvärk i hanse imorn! Men det var super mysigt ändå, kom precis hem och ska sätta mig och äta kvällsmat nu hade jag tänkt. 





en regnig dag på stan

Moi, Emma et Stephie 
Moi et Emma 
Lite såhär känner jag för vädret

Hade det super mysigt med Emma och Stephie idag, åt kebab, fikade, osv osv. Jag såg ut som en Maria med mina lockar och min halsduk som skydd för regnet. Hehe 




Lov-mood is on!


Påväg in till stan för att träffa lite brudar! Får se hur dagen slutar, hoppas ni har en underbar måndag! 

Måndag

Godmorgon! Eller ja, morgon och morgon.. Började dagen med en god frukost vid tvn. Så skönt med lov! Hoppade sen in i duschen och fixade mig, såg sen att endel av mina grejer hade kommit! Är jätte nöjd, dock var klänningen lite för kort men den kan man lätt fixa till en fin top! 




Söndagsmorgon




Har haft en lugn morgon, jag ärutvilad och pigg! Den där extra timmen man fick inatt var så behövd! Även fast det kanske inte känns sådär jättekul att vi nu går in i vintern och mörkret.. 

försöker

Att leva utan dig, är inget jag gör utan svårigheter 
Det är inget jag gör bara sådär
Det är något jag försöker lära mig varje dag
Men ibland faller allt
Ibland går allt sönder och jag måste börja om från början igen
Försöka glömma
Försöka kväva smärtan 
Försöka blicka framåt oavsett hur mycket jag vill se tillbaka 
Nej, jag har inte lärt mig att leva utan dig
Men jag har lärt mig att känna lyckan genom sorgen

26/10

Idag gick jag upp tidigt med tanke på hur sent jag kom hem igår. Skulle upp och jobba, och fasiken vilken jobbig dag! Kön tog aldrig slut, och rätt som det var kom alla som hade skrivit högskoleprovet på andra sidan vägen över och skulle köpa lunch. Jag skojar inte när jag säger att det stod ca 100 pers i kön. Det var så mycket människor hela tiden, ända in till stängning så vi hade inte hunnit förbereda någon städning alls, så fick jobba över en timme. Var så skönt att sen komma hem ska jag säga! 
Just nu sitter jag och kollar på Så mycket bättre, Agnes är med så tror det kan bli riktigt bra! Har popcorn och godis, saknas bara ett sällskap.. 

En gammal bild. 

Fredag

Hej på er! Tänkte berätta lite om min fredag. Efter skolan åkte jag snabbt hem och lämnade lite skolgrejer sen tog jag mig in till stan och träffade Bea och vi satte oss på pendeln till Stockholm. Väl där åt vi lite mat och tog oss till Spånga, där idolfredagsfinalerna håller hus! 

Jag och min fina bea 
Underbara Stockholm 
Påväg in!
Scenen
taggade brudar!
Vi träffade på Sakib utanför, han var där även fast han åkt ut!
Han var en av mina favoriter så var så kul att träffa och prata lite med honom!
Elin!
Snygga Gabriel uppträder 
Erik Rapp, vi satt precis vid dendär vita ringen. Hur bra platser som helst! Gjorde high-five med alla idoler.
Robin stjernberg!
Hände lite mer med Robin efteråt ;)
Haha så stel bild från min sida men bagge är söt som alltid

Nu kommer favoriten! KEVIN WALKER!!! Var så himla nervös när jag skulle snacka och ta kort med honom, handen skakade och jag fick tunghäfta! Kunde inte säga något av det jag planerade..stod bara där som en idiot och skakade och sa tack tack tack. Haha han började garva och höll om mig. Var i en dröm och efteråt var jag på moln! 











Perfect date

Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Jag har precis varit med om det mest perfekta man kan tänka sig. Precis efter jag skrivit mitt senaste inlägg om hur dålig min dag har varit, bestämde jag och Jenny oss för att köra en spontan bio. Det tog ungefär en halvtimme från att vi fattat beslut till det att vi kramades inne på filmstaden. Perfekt. Det var precis vad jag behövde, lite kärlek och värme i höstmörkret. 
Vi såg filmen About Time, och jag vet inte vad jag ska säga. Jag har aldrig blivit mer rörd av en film, inte heller har jag fått ut så mycket av en film. Ingenting jag säger kan få ut mina känslor av hur sjukt bra filmen var, så jag vill bara säga: se den, för din egen skull. 
Det är ingen vanlig kärleksfilm, den är realistisk, den handlar om hur viktigt det är att göra rätt val i livet, hur ett litet misstag kan förändra allt. Den handlar om hur viktigt det är att ta vara på människorna vi har i vår närhet, hur viktigt det är att vi tar vara på våra liv och lever varje dag fullt ut. Jag kan inte beskriva med ord hur berörd jag blev av filmen och hur mycket jag ser fram emot framtiden. Jag längtar tills den dagen då en man kommer in i mitt liv och tar mig med storm och säger dig ska jag ha och gör allt för att vinna mitt hjärta. 
Efter filmen var jag och Jenny helt tagna. Vi gick runt hela Uppsala och pratade. Hon är fin. Jag är så lyckligt lottad som har henne. Blir varm i hjärtat när jag tänker på det. Oj, hjälp nu börjar jag gråta för filmen, kvällen, livet, allt. 
 
 

24/10

Hej! Dagen har verkligen varit seg, skolan först och sen hemma. Har inte fått någonting gjort, har bara legat i sängen och segat typ. Imorgon får jag lov, men känner inte alls åh-vad-skönt-nu-kan-jag-slappna-av, snarare tvärtom, har så mycket att göra! Ge mig en pause! Man blir så himla depp när det är mörk såhär tidigt på dagen! Vill bara försvinna härifrån. 

Gjorde lite mellanmål när jag kom hem från skolan, är man arbetsskadad om man jobbar på subway och gör sånna mackor hemma? Haha



torsdag

 
 
frukosten jag åt i morse
 

underbara pappa

Var och handlade med min underbara pappa tidigare idag, finns ingen bättre än honom. Finns ingenstans jag känner mig tryggare. Vi är ett litet gäng, han & jag. Varje gång vi är tillsammans har vi små traditioner som måste "uppfyllas", när jag var mindre och blev skjutsad till dagis var det allsång i bilen, när jag blev lite äldre och gick på fritids hade vi alltid en "ritual". Jag sprang mot honom och hoppade upp i hans famn och han lyfte upp mig, ni vet sådär som bara pappor kan. Idag är han kanske inte den som visar känslor genom kramar och pussar osv, men det är fortfarande vi. Får en känsla av att det är vi mot världen varje gång jag får tid med honom själv. 
Idag iallafall var vi och handlade, och han skämde bort mig med ben and Jerry och vindruvor ❤️




NEW IN

 Blus/Sheinside, klänning/Nelly
 
Jag vet inte vad som har sprungit i mig! Idag har jag internetshoppat hur mycket som helst! Hela mitt sparkonto har ruinerats. Vet inte vad som kommer komma i brevlådan om några dagar.. Här över ser ni iallafall två plagg som kommer till min brevlåda om några dagar. Klänningen blir perfekt till julafton/nyår! Och blusen var så söt att jag var tvungen, återstår att se hur den sitter på kroppen.
 
 

Om sexhandeln i Uppsala

Jag blir så himla arg när jag jobbar med mitt gymnasiearbete! Vad är det för fel på människorna som bor i Uppsala egentligen? Man kan ju inte lita på någon! 

Jag gör ett arbete om prostitutionen i Uppsala. Och den är stor! Större än vad man tror. Och polisen har inte gripit en enda sexköpare! Upplandsnytt gjorde en fejkad annons efter att uppsalapolisen förnekat att sexhandeln är ett stort problem i Uppsala, de lanserade då "Sara, 24 år" för att kolla hur stor respons det skulle bli på annonsen. I annonsen lämnade de ett telefonnummer med en telefonsvarare "Hej, det här är Sara. Om du vill träffa mig, så kan du göra en bokning efter pipet. Puss". Annonsen fick stor respons efter en helg hade den fått över 1700 klick och över 50 män hade lämnat ett meddelande att de ville träffa henne "Jag skulle vilja träffa dig i eftermiddag", "Jag vill boka dig för en hel natt..", "Jag tänkte, om man kunde boka dig ikväll, klockan sju vid scandic hotell..." När man sedan kollade upp nummren visade det sig att männen som hört av sig var en högt uppsatt officerare, flera företagsledare, en styrelseledamot i en av Uppsalas studentnationer och en anställd på posten. 
 
När jag läste det här blev jag bara så fruktansvärt arg! Tänk på alla dessa män, många män(!), som inte ser en kvinna som en människa utan som ett sexobjekt som kan köpas. Tänk om de har fru och barn och gör detta bakom ryggen på dem. Tänk på hur dåligt de unga tjejerna som säjer sig själv mår. Och tänk att polisen inte gripit en ända man! Det är ju helt sjukt! Polisen tar inte dethär arbetet på allvar utan skyller på att "problemet inte är så stort", en annan skyller på att "vi inte har tillräckligt med kunskap", MEN SKAFFA KUNSKAP DÅ! Det är erat jobb!!!!!! 
 
Förlåt för detta inlägg men måste få ut mina känsloutlopp någonstans.. Jag tror att befolkingen i uppsala inte vet tillräckligt mycket om detta, jag menar innan jag började med dethär gymnasiearbetet hade jag ingen anning om vad som sker under ytan i Uppsala. Uppsala har en stor dold sexhandel och jag tycker att det är dags för den att komma upp till ytan. 

Onsdag


Hoppas ni får en bra dag! Jag ska rycka upp mig och få lite saker gjorda nu på hålrummen tänkte jag, allt detta med ga känns så himla tungt men det gäller väl bara att komma över den första tröskeln. 


Choffeshake

 
 
 
Ingredienser: 
3 1/2 dl starkt kaffe, avsvalnat
1 3/4 dl mjölk 
3 skopor glass
Krossad is
 
Tips på en jättegod coffeshake jag gjorde precis! Har håltimme så är hemma och jobbar lite. Kram
 

pepptalk med mig själv

Har kommit in i någon slags depp-period. Lite höst/vinter och skol ångest. Men försöker ändå hålla modet uppe. Därför lyssnar jag på massa taggmusik, man får ju inte glömma att efter allt detta tunga kommer våren! Och Antthing Could Happen! 




Tisdag 22/10

Jag vet inte vad det är men någonting gör så att denna vecka går så oerhört långsamt! Är det bara tisdag liksom? Känns som att det borde vara lördag imorn. Kanske beror det på att det är sista veckan innan lovet, eller så är det för att det är så himla mycket just nu, både i skolan men också privat. Jag kan inte ens slappna av när jag ska sova på kvällarna, ligger och tänker och stressar upp mig över saker. Vill bara åka iväg, och bara slappna av och inte tänka på någonting för ett tag. 

Det enda som är bra med dethär kalla regn vädret är att mina fina stövlar kommer väl till användning! 





måndag


Hej på er, på något sätt, jag vet inte hur, har ni blivit fler. I början hade jag ca fyra läsare och visste precis vilka de var. Nu mera kan ni vara upp till 22! Vilket inte är så speciellt många men tycker ändå att det är anmärkningsvärt eftersom jag inte skyltar med bloggen på något sätt och ökningen skedde på typ en dag! Berätta för mig, vilka är ni? 

Idag är det måndag och jag har seriöst aldrig varit med om en mer långdragen, seg, jobbig och trög dag. Allting har gått i slowmotion. Kan ha att göra med att mitt schema på måndagar är sämst i och med alla håltimmar! Har dock varit lite duktig idag då jag skrev klart min uppsats under den tiden, min "duktighet" försvann dock när jag köpte godis i cafeterian..usch! 
Just nu vill jag bara krypa in under en filt med te och tända ljus och se på film. Men måste plugga..
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig! 

min storebror

Min storebror betyder så oerhört mycket för mig. Visst han kan få mig att bara vilja knäcka av huvudet på honom ibland men för det mesta bjuder han bara på skratt. Spelar ingen roll hur dålig mig dag kan ha varit, han finns alltid här hemma som ett ljus och får min vardag att ljusna. 

Idag är ett sådant exempel. Jag vaknade imorse och skulle iväg och jobba, mamma och pappa skulle till kyrkan och Joel skulle ha match. Joel sätter då på Coldplay och vi börjar sjunga i duett mot varandra. Där fick han mig att gå från en vanlig morgontrötthet och bitterhet över vetskapen om en hel arbetsdag som väntade till att gå från glad, pigg och varm i hjärtat. Sen såg jag inte honom mer idag. Och nu när jag skulle gå och lägga mig, hade pecis släkt lampan och kunde känna känslorna av ensamheten komma krypandes. Just då plingar det till i telefonen och Joel skriver "Älskar dig" bara sådär rakt av. Och i och med det dog alla känslor av ensamhet och jag kan gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Älskar dig jolle. Min hjälte. Älskade storebror. 






Söndag

Förtjänade verkligen dethär efter jobbet! Skrotade planerna om att plugga och satte på en film istället!


sommaren 2013

 
 
 

och om du undrar varför jag inte gråter så är det för att mina tårar tog slut för längesen

Paris, mars 2013

Lördagsmorgon

Har haft en perfekt morgon idag! Åt pannkakor till frukost, drack kaffe i sängen, lyssnat på Justin, läst Justins bok osv osv.. Älskar verkligen den mannen! Blir glad i hela kroppen! 







fredagsmys



Igår var det myskväll hos Jens. Är verkligen så välsignad som har henne, hon är bäst. 



han såg ut så som drömmar känns som

kryper in i sängen 
kollar ut i mörkret
höjer volymen i hörlurarna
överröstar tankarna
blundar 
tankarna hörs ändå
jag ser dig
blir både glad och ledsen
vill mest bara ha din arm om mig
tänker nog på dig mer än du på mig
men det skiter jag i
för tanken på dig gör mig varm

Äntligen helg!



Äntligen är det helg igen! Det har varit en kämpig men bra vecka, mycket plugg och lite ork men själva veckan har varit bra. I kväll blir det hemma kväll hos Jens, kolla på idol och mysa. Har mycket att göra i helgen så känns bra att börja lite lugnt iallafall! 
Ha en fin kväll allihopa så hörs vi! 

18/10



torsdag

Lyckad dag idag! Skolan var super rolig, trots att jag hade en redovisning och ett prov. Efter skolan skulle jag träffa Julie, tillslut åkte Amanda med oss för att hon inte visste vad hon skulle göra, så när vi satt på Max och åt så ser vi Jenny utanför fönstret. Så där satt vi fyra och hade det super mysigt! Gillar verkligen mina kompisar! Jag är så välsignad! 

Åå man vill ju bara käka upp dom sötisarna! 




16/10

Idag är jag fett glad för idag har jag beställt min studentmössa(!?). Hur fort har inte tiden gått? Och nu känner jag bara att jag vill pausa tiden lite så att jag verkligen hinner njuta sista tiden med klassen. Älskar verkligen skolan, ibland undrar jag om det är något fel på mig för i vanliga fall brukar det ju vara tvärtom. Men jag gillar verkligen min speciella klass men underbar på sitt sätt. Och lärarna! Vilka underbara lärare! Går inte en lektion utan att vi elever och lärarna får ett skratt. Kommer verkligen sakna allt det när dethär skolåret är över och alla går åt varsitt håll. Kommer man någonsin träffa dom igen? 
Men oj, nu blev jag djup och känslosam, tänkte ju egentligen bara säga att jag är glad och taggad över att mössan är beställd, haha! 





mitt hjärta är hans att förstöra

satt på ett tak,
kollade på stjärnorna som hängde i den mörkblåa himlen 
hade hjärtat i halsen av lycka 
lyssnade på musiken som trängde ut från de halvkassa högtalarna
tänkte på det som hänt, pratade om det
pratade om känslan av att ha någon kär
kom fram till att det är en ständig kamp mellan lycka och olycka
ena sekunden är man så lycklig att man vill dö
andra sekunden vill man bara dö för att slippa känna
det var ingen dröm
hade hjärtat i halsen igen
 
trodde inte att det skulle betyda så mycket
att det skulle ändra så mycket 
och nu sitter jag här och saknar
saknar så långt in i hjärtat att jag bara vill sätta mig på nästa tåg
hör din röst i telefonen och känner mig lung 
ler hela dagarna
får fnitter attacker i min ensamhet 
känner att jag äntligen hittat hem
 
 

allt är för bra nu


Det här var alltså mitt äventyr idag, åkte till Stockholm och skulle träffa Josef. Förvånades över mig själv hur bra jag tog mig fram i staden, jag menar jag har ju alltid hittat väldigt bra inne i centrum men att åka buss/tunnelbana och gå runt och försöka hitta ett hotell i Solna har jag aldrig gjort förut, men tog mig dit förvånansvärt smidigt, frågade lite små tanter på vägen också. 


känner mig som jordens härskarinna

Kan inte förklara med ord hur bra den här dagen har varit. Finns bara ett sätt att få er att förstå litegrann hur jag känner och det är genom denhär: 
 
 

Lördag

Ja om ni läst förra inlägget sa jag ju att jag är på äventyr idag! Spännande! Pirrar lite i magen!  Påväg till Stockholm iallafall:) hörs 





På äventyr


Är på äventyr idag! Haha ojojoj

ååååååååååååååååååå

åååååååååååååååååååå. hatar mig själv just nu. sumpade precis mitt livs moment. visste att jag skulle ångra mig men inte att jag skulle ångra mig såhär mycket. om man bara kunde spola tillbaka tiden typ 2 timmar.. shiiiiiit. döda mig

CLASSIC



♡♡♡

Idag är dagen äntligen kommen! Justin har börjat med sin släppa-låt-varje-måndag-i-10-veckor-grej så idag kom första låten.  Gick upp kl sex imorse trots att jag har sovmorgon till 11.35, bara för att lyssna. Har lyssnat på den sen dess.. sååå fin! Justin är så sjukt bra, så galet! Han har "räddat" mig så många gånger, blir så glad av honom, om jag är ledsen sätter jag bara på en av hans låtar och blir glad och inspirerad och taggad! Älskar honom! Ska träffa honom någongång i livet annars är livet inte fulländat! 
 
"It's a song for people going through heartbreak—like I was when I wrote it. It means so much to me to be able to share what I was, and still am, going through, with my fans. I'm very proud of this song and I hope it gives my fans some insight into my heart" - Justin Bieber 

 
 
 

på betänketid

Vet inte om jag ska ha dessa eller inte. Känns så inte mig, men dom är ju himlans fina!! Får fundera ett tag annars lämnar jag tillbaka dom där dom här hemma, hos Jens. 


stövlar

Nya fina stövlar som gör sig perfekt i detta höst väder! 



Lördag

 



Idag har jag varit ledig, sååå skönt! Sov länge, hade en lugn morgon och fick lite skoljobb gjort. Träffade sen min jenny på stan och åt god tortilla. Nu är jag hemma och myser lite med bra musik och tända ljus. Känner att jag har så himla mycket bra musik nu! Veronica Maggios nya, Melissa Horns nya, och JUSTIN BIEBER släpper en ny låt varje vecka i tio veckor(!) alltså HUR bra??! 

KANELBULLENS DAG

Idag åkte direkt in till stan efter skolan och träffade min fina Stephie. Drack Chai i solen vid ån och bara njöt av det underbara höstvädret! 








Who You Are

Blir så berörd av denna video. Tårar rinner ner från mina kinder. Känner mig som en total förlorare. Och ändå älskar min Gud mig. Ändå har han så stora planer för mitt liv att jag inte kan förstå det. Kan inte förstå hur mycket kärlek och värme man går miste om av Gud bara för att man förnekar det, man säger till sig själv att man inte är värd det. Ser sig i spegeln och säger att man är ful, när man egentligen är skapad precis som Han ville ha en. 
 
 
Hittade en för alla män där ute också. 
 
 

Hädanefter ska jag va bra



3 oktober

Hola amigos! Kom precis hem från skolan och vill inget hellre än att sitta vid ån och dricka chailatte i detta UNDERBARA vädret, men är det någon som kan det eller? Nej.. 
Kanske är bäst att stanna inne med min hals och så ändå men skulle va så mysigt! 
 
 
 Såhär såg jag ut idag

nu får det vara nog

 
Orkar inte plugga mer, det får helt enkelt gå som det går. Men kan det ändå hyfsat ok. Nu ska jag mysa framför tvn


andra oktober

 
 
Hej! Har precis kommit hem från skolan och ska sätta mig och plugga nu, stressplugga skulle jag vilja säga eftersom att jag har prov i samhälle imorgon och Thord har ju så äckligt jobbiga anteckningar och prov för den delen. 





den onda cirkeln

Den värsta känslan som finns är att veta att man sårat en annan människa.
Om jag kunde spola tillbaka tiden och få saker ogjorda skulle jag gjort det, ja, jag skulle ändra på allt.
För att se dig sårad är det som gör mest ont.
Att veta att det är jag som orsakat smärtan i ditt liv gör fruktansvärt ont i mig.
Särskillt när du är den människa jag älskat mest av alla på denna jord.
Jag kan inte beskriva med ord hur ledsen jag är att det blev så som det blev.
Med du sårade mig också.
Sår jag kommer bära med mig hela mitt liv.
Och det gör ont att veta att du kommer bära med dig känslan av att ha sårat någon för resten av ditt liv. 

Hur mycket älskar vi dessa killar?





RSS 2.0