Fredag

Idag är det fredag och jag borde vara överlycklig över helgen men har hamnat i nån slags skoldeprission redan..är här hemma och surar över att jag bara vill att det ska vara sommar igen.


29/8

Jag älskar min dator!!! Min nya babe. Idag har jag beställt hem ett fint Marc Jacobs fodral också! Längtar tills det kommer! Puss


MacBook Air

Sitter här och skriver från min sprillans nya mac! Är helt överväldigad! Har ju levt med en dator som tog 2 timmar att starta och ännu fler timmar att öppna ett dokument.. kände verkligen att det var dags nu! Är så nöjd så nöjd!

28/8

Onsdagar är en väldigt speciell dag numera, jag har en lektion på morgonen kl 8.20 och sen har jag håltimme hela dagen till kl 13 typ. Så idag åkte jag och fabbe till Gränby efter lektionen och köpte block. Han skjutsade sen hem mig eftersom han har hade lektion men han kommer snart och hämtar mig igen och då ska vi äta lunch på food court på Gränby! Mumma


27/8

Dagen började bra, men efter skolan spårade allt ut. Känt många känslor idag, helt upp och ner fram och tillbaka hit och dit. Ja ni förstår. Slutade iallafall med att jag fått två feta äckliga bölder på hälarna, nåt slags skavsår som jag aldrig sett det förut.


min garderob


26/8

Åt lunch hemma med brudarna på bilden idag, det var mys, puss å hej


man kan äta frukost på sängen även fast det är måndag


årets sista dopp


nej vi är inte ihop vi är bara riktigt bra vänner


moon light


globen

I fredags var det gospelnight i globen, åkte dit med hela gänget, körde racerfart hela tiden hade nervevade rutor och dunkande musik i högtalarna. Hela kvällen var sjukt rolig och lyckad, och att hela Globen fylldes med lovsång var bara så häftigt!


23 augusti

Idag är det nog sista dagen jag har shorts på mig, lite vemodigt med tanke på att det är ett helt år kvar till nästa gång, men det går fort! Nu börjar hösten och jag är taggad, även fast det betyder att man bara blir blekare å blekare och fulare å fulare. Jag har verkligen mitt snygghalvår på sommaren! Haha.
Nu ska jag börja fixa mig för snart åker vi till Stockholm och Globen och prisar Gud! Woop


22 augusti

Har egentligen ingenting att säga. Så ska helt enkelt inte säga något heller.


skolaaan...

Trodde att trean skulle bli ett chill år, men icke. Fick ett schema idag som inte var det bästa.. åkte hem och tröst åt choklad och drack kaffe!


livets sista sommarlovsdag

I måndags var det min livs sista sommarlovsdag..och när jag ser tillbaka så hade jag ingen som helst ångest, jag hoppade runt i min brors studentmössa och taggade mest till studenten nästa år! Haha.


frukost

Detta kanske är sista frukostenjag äter här ute, vem vet. Imorgon börjar jag skolan, jag längtar! Haha. Förstår inte allas ånger. Skolan är ju det bästa stället, man träffar sina kompisar, man lär sig saker och man äter massa godis.


on our way

Ska man våga säga att man nu tänker ta tag i sitt hälsoliv eller kommer det sluta i fiasko som alla andra försök? Oavsett vad så var jag ute och sprang i dag, kändes sjukt jobbigt med tanke på att jag inte tränat på hela sommaren men kan stolt meddela att jag sprang 2km utan pause! Woo


18 augusti

Idag har varit en bra dag. Vill inte gå in för mycket på detaljer men kan väl bara säga att jag ätit gott, haft fint sällskap och fin utsikt.


17 augusti

Ikväll har jag varit med the boyz igen, känns nästan som att dom börjar bli mina bruds. Vi åkte runt som galningar och jag trodde att jag skulle dö med fabbe bakom ratten men som tur är dog jag inte.. Vi köpte iallafall pizza, godis, chips och läsk. Riktigt lördags mys!


blåvitt

Om man öppnar min garderob möts man av tre färger blått, vitt och lite grått. Det är påriktigt de enda färgerna sol finns om man bortser från min rosa skjorta. Även fast jag vet detta och är väl medveten om att fler färger borde införskaffas, kommer jag alltid hem med mer blått å vitt.
Här kommer mina senaste inköp...blått och vitt..


saknade paris, saknade resa


15 augusti

Idag har jag laddat upp rejält till skolan med block pennor osv.. känns bra. Dessutom hade jag bra sällskap, min fina Stephie, finns ingen snällare än henne!


går på repeat


du skulle aldrig dö nej

Godmorgon sunshines! Eh..awkward. Så töntig är jag inte. Men godmorgon på er. Jag har precis kommit in från min solstol, druckit kaffe och ska nu börja fixa mig för stan med Stephie. Vi ska köpa skolgrejer, jag är mer taggad än jag borde! För jag vet att jag om två veckor eller så kommer kolla tillbaka på sommaren och önska att skolan brann upp. Haha. Ha en bra dag!


svensk sommar

Igår åkte jag in till stan tidigt för att äta frukost på stan med Julie, var så kul att träffa henne igen efter två veckor! Efter frukosten gick vi runt på stan lite innan hon skulle börja jobba.. Då fortsatte jag gå på stan och "råkade" köpa ett par jeans och två blusar. Sprang på Amanda också så då tog vi lite sällskap innan hon skulle gå till Jonathan. Kvällen spenderades i min ensamhet på mitt rum.


födelsedag

Nu har jag och Joel lagat mat och gjort iordning till födelsedagsbarnet men hon kommer inte hem så vi väntar tålmodigt på hennes hemkomst❤


The heat

Var på bio ikväll med två powerpinglor höll jag på å säga men ja dom kan få va det. Såg the heat iallafall och jag kan innerligt rekommendera den till alla! Har inte skrattat så mycket på bio någonsin, den var verkligen bra och såå värd pengarna! Den får +++++ av mig!


engagement party

Idag har varit en väldigt lyckad dag, okej nej min morgon och förmiddag var sämst, ville mest gå runt med basoka och skjuta ner allt som rörde sig..men senare blev det bättre. Hela familjen kom och även lisens familj (vilket innebar en hel armé med kids) och vi hade en liten förlovningsfest. Riktigt trevligt! Och innan hela allting fick jag en väldigt glad nyhet, jag ska bli moster igen!!! ❤❤❤ längtar otroligt mycket!


10 augusti

Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag har jobbat idag och att livet är grymt komplicerat..


9 augusti

Ikväll satt jag på en brygga och åt godis och chips och drack ramlösa. Bra kväll helt enkelt


55

Igår fyllde min kära pappa 55, det firade vi med god mat och massa fika. Jag är så tacksam för min familj ❤


Black n' white


Aug. 08, 2013

de flesta av er kommer tycka att jag är larvig nu men jag bryr mig inte.
det finns inget jag gillar mer än att sitta i min säng med fina underkläder, måla naglarna, lyssna på lovsång på högsta volym och läsa min fina rosa bibel.
Larvigt va? Men man känner sig liksom så kvinnlig på så många sätt, många behov uppfylls både kroppslig och andligt och man känner liksom att man får en bra start på dagen!


7 augusti

Idag åkte jag hem från landet. Skönt att vara hemma igen men saknar lugnet som finns där borta.
När jag kom hem tog jag tag i städningen, rensade och gjorde fint, känns sååå skönt! Känns som att jag levt ett ungkarlsliv. Låg till och med kallingar på golvet..haha!
Åkte även in till stan med Joel för att köpa present till min fina pappa som fyller 55 imorgon! ❤
Senare på kvällen åkte jag in till staden för att träffa en vän. Åt bj vid ån och tog sedan en spontan bio! Riktigt mysigt.


spelkväll med päronen


6 augusti

dagarna ba rullar på här. vi är mest på havet och chillar. när man är på land gungar allt och man blundar man så tror man att man är i båten.


försöker reda ut trasslet av trådar i mitt huvud


5 augusti

imorse bestämde jag mig för att rymma hemifrån. rymde hem till mamma och pappa som tog emot mig med öppna armar efter att jag inte sett dom på väldigt länge ❤ så fort jag kom fram åkte vi ut på havet. så skönt. Behöver verkligen bara få vara för mig själv nu efter allt som hänt. Har så mycket som snurrar i huvet så att få vara här med mamma och pappa är livet.


semester

Är ledig i en vecka nu, så himla skönt! Firar med att ligga i hängmattan. Btw så letar jag febrilt efter en bio-dejt ikväll så är du sugen, hör av dig!


sisteeeers love

Idag har jag varit med min fina Jeanine, mys pys, ska träffa henne på måndag igen ❤


tacksam

att ha en bästavän som man kan berätta precis allting för
är så värdefullt
jag vet inte vad jag skulle gjort utan jenny
hon vet allt om mig
verkligen allt
mer än någon annan 
och det är så skönt att veta att jag alltid kan komma till henne
hon lyssnar alltid och förstår mig
det är så skönt

bra kväll


RSS 2.0