dagdrömmer

ibland kan man inte rå för sina känslor. för hur jag än försöker kan jag inte sluta tänka på dig och hur mycket jag än vill kan jag inte sluta le när jag ser dig. Kärlek är något komplicerat och ibland önskar jag att den aldrig funnit mig, för när man väl blivit inblandad är det svårt, om inte omöjligt att dra sig ur


Stockholm

Tillbringade helgen i vår fina huvudstad med ännu finare tjejer, spenderade dagarna i kyrkan tillsammans med Gud. Känner mig tacksam och tillfreds med livets alla stunder.

Bilder från helgen


Världens bästa valentine

Åå hur lycklig bli man inte när plötsligt Jenny knackar på och har med sig blommor, jordgubbar och melon! Kan inte beskriva hur glad jag är att jag har henne! Och alla andra vänner också förstås!


Tacksam

Visst är livet orättvist ibland men det man inte får glömma är människorna som finns runt omkring en, människorna som inte sviker en. Jag har otroligt fina vänner och en helt fantastisk familj, det är lätt att glömma det när man känner sig besviken och övergiven. Jag är så tacksam.

Jenny och jag, å vad jag gillar henne


Firar mitt livs framgångsaga


Måste bara säga att..

..JAG FICK BÄST I MIN KLASS PÅ MATTE PROVET!


bara du

Saknaden finns hos mig så mycket att jag inte ens finner ord just nu. Vill bara vara med dig, se in i dina fina ögon, höra din röst och känna din doft. Vill ha din hand i min. Vill vakna upp ur denna mardröm och vill att allt ska bli som förut. Vill höra allt du har att säga, vill höra om dina dagar, dina problem och dina tankar. Vill skratta med dig. Vill gråta med dig. Vill ha dina armar runt mig och somna i din famn. Det gör ont. Det gör så himla ont. Jag saknar dig. Att sakna dig gör ont. Det är den största smärtan jag känt i mitt liv. Allt inom mig skriker efter dig. Skriker av saknad av din närhet. Jag vill vara med dig. Du är den enda jag vill vara med. Du är den enda jag tänker på. Hur kan något så rätt kännas så fel, hur kan något så fel kännas så rätt? Vet inte hur jag ska behärska mig och mina känslor längre. Det går snart inte mer.


Öppna upp ditt fönster

Jag har haft en underbar söndag! Har hunnit med mycket, tränat, kollat på glee, städat, tatt en kaffe på stan med Jenny. Bra dag helt enkelt, dock har jag bara ätit frukt och choklad så magen är väl kanske inte den gladaste just nu..

Bilder från idag


Mellomys


Outfit


Och nu svävar du högt över mark och sjö

Godmorgon! Eller ja, morgon och morgon.. Hej iallafall. Imorse gick jag ut och gick en halvtimme med mina easytones och gjorde lite övningar när jag kom hem. Känns så bra att börja dagen på det sättet! Hoppade snabbt in i duschen och gjorde sedan en hallonsmoothie. Efter det gick jag igenom min garderob och städade rummet och dammsög hela huset, gud vad flitig jag vart idag! Ikväll kommer mina girls hit och jag ska bjuda dom på tackopaj och mys framför melodifestivalen. Himlans bra helg dethär, utan jobb och utan föräldrar.


Martin Wallström

Snälla snälla snälla snälla snälla får jag va ihop med dig? Du är den snyggaste jag vet. Love u xoxo your future girlfriend


RSS 2.0