was you really worth it?


big black sky over my town

Idag gjorde jag som alla svenskar gör och tar ut våren alldeles för fort, jag invigde min skinnjacka. Det kändes bra, det gjorde mig lite glad.
För övrigt har jag börjat dricka två koppar kaffe per dag, orkar inte annars. Imorn har jag prov i historia och har inte pluggat ett dugg och känner en stor klump i magen på grund av det. Aj

Bilder från dagen


du borde dö

Varför måste man alltid känna så himla mycket. Varför måste det göra så himla ont. Varför måste jag gå igenom dethär.


När ska du komma och fria till mig?


allt suger

Å jag vill bara dö. Allt går fel. Jag drunknar i ett hav av känslor samtidigt som samtidigt som lärarna kastar plugg på mig som om de kastade sten på vattnet. Ingen av er förstod säkert den liknelsen. Men som om jag bryr mig. Bryr mig inte om någonting. Eller det säger mig hjärna iallafall, mitt hjärta vill ju tydligen bry sig om varenda detalj.
Jag vill bort härifrån. Vill flytta och börja om på noll. Men kan jag det? Nä det kan jag inte. Så det är väl bara att lägga sig här i sängen, gråta och plugga. Dööööööda mig nu snälla

Fiskbensfläta som Julie gjorde påmind idag.


Rosa ska alltid vara måndagens färg från och med nu


Living dead

Känner att dagarna bara passerar och i dagarna någonstans så finns jag, jag och mitt känslokaos. Mornarna försvinner i dans, dagarna försvinner i plugg och kvällarna försvinner i tårar. Och så går det om igen. Förbjuder mig själv att tänka på dig men det är omöjligt. Livet är så pinsamt orättvist. Och jag tycker synd om mig själv, ja det gör jag.


I'm in love with myself hope it's ok

Orkade inte komma på friskolekampen idag så jag är hemma och pluggar, äter lyssnar på musik och ba njuter av livet


det gör ont, själen bara svider

Jag hatar dig för att du gjorde såhär mot mig. Alla sömnlösa nätter. Alla tårar. Klumpen i halsen som aldrig vill försvinna. Jag vill bara slå dig. Du betedde dig som en riktig idiot och det gör ont. Det gör ont i hela kroppen, själen bara svider när jag som vanligt tänker tillbaks i tiden. Ingen förtjänar att bli behandlad på det sättet du behandla mig. Jag är helt tom. Jag gav dig mitt hjärta men jag fick tillbaka det då du redan förstört det. Jag kan inte fatta att jag gråter mig till söms varje evigaste natt, du är inte värd det. Men smärtan inom mig är oändlig. Jag kan inget annat än att trycka ihop mig och hoppas att mina sår någon gång ska bli ärr. För det du gjorde mot mig kommer aldrig försvinna.


Mitt mysiga rum


Sunday morning


hur ska jag nånsin glömma dig

Jag ljög för mig själv och alla runt omkring mig. Jag ljög och sa att jag glömt dig och att allt är helt okej. Jag började nästan tro på rösten som sa att jag var lyckligast i världen. Men när man kommer till en viss gräns går det inte att ljuga längre. Det gör ont. Det gör ont i varenda del av kroppen. Tårarna har skapat kanaler på mina kinder. Gropen i halsen växer sig sakta större under dagen för att sedan explodera i ett tyst ensamt gråtande på natten som resulterar i sömnlösa nätter. Jag trodde att jag kunde gömma allt under jorden och gå vidare men känslorna sprang ikapp mig och hoppa på mig bakifrån. Du som en gång varit så nära är nu endast en främling. Jag kan inte se på dig och tänka "min" längre. Jag känner ett stort tomt hål, ett hål du brukade fylla. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig. Allt det du sa var det lögn? Betyder jag ingenting för dig längre? Var jag bara någon du sedan skulle glömma? Vad gjorde jag för att förtjäna det här. Jag försöker att kontrollera min smärta men nätterna blir bara mörkare och mörkare och jag känner mig ensam.


Lunch


Daniel Wellington klocka

Jag är med i en tävling där man kan vinna en dw klocka! Hoppas verkligen att jag vinner, dom är ju så himla grymma! Tjejen som håller i tävlingen har en grym blogg också! Ni borde kolla in! Andreaviktoria.blogg.se

Kram


green-dream


det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri


strong and independant women

galet vad skönt det ska va att röra på fläsket och ba köra tills armar och ben är spagetti. var på gymmet i timmar idag. sjukaste. ska va så himla snygg i sommar att alla killar gråter för att de inte kan få mig. haha.


för en sekund

det är bara när jag kommer till sängen jag börjar tänka på dig. men känner ingen saknad. känner bara besvikelse. är kanske mest besviken på mig själv för att jag tillät mig själv att behandlas på det respektlösa sättet. men en vis man sa en gång till mig att den enda skillnaden mellan en diamant och kol är att diamanten pressats hårdare. så jag antar att jag kom ur dethär och var mer lik en diamant än vad jag var innan.

nu ska jag leva varje dag och njuta. jag ska göra saker jag aldrig gjort innan. jag ska göra saker som gör mig nervös. jag ska möta framtiden med en öppen famn och ett förväntansfullt leende. jag ska jobba häcken av mig för att få min drömkropp. och jag ska njuta. varje minut. varje sekund ska jag njuta. hela världen står framför mig. jag tänker ta den med storm och leva fullt ut varje dag.


vill bar dansa, leva och älska

imorse när jag vaknade låg jag i sängen och ba njöt av att ligga kvar och dega, imorgon blir det ju andra bullar. men sen gick jag ut och gick med mina easytones, är så nöjd med dom! ska ha snyggaste rumpan på beachen i sommar alltså. haha.


somebody that I used to know

gjorde en spontan färgning av håret idag. det är bra. jag ska börja göra saker mer spontant. behöver förändring i mitt liv så kändes rätt att börja med håret. alltså herregud vad jag har blivit taggad på livet. vill bara leva. fullt ut. varje dag. är så tacksam. 
 
 

ibland är det inte fjärilarna i magen som säger att du är kär utan smärtan

Vi höll händer, kramades och kysstes. Din parfym fastnade i mina sängkläder. Nästa dag var det över, och det enda jag kan göra är att tvätta sängkläderna och låtsas att inget någonsin hänt.

vill inte mer

vill fly bort från alla tankar och känslor. vill glömma allt och bara börja om på nytt. vill inte gråta mig till söms längre. vill inte känna som jag känner. vill inte att allt ska va så svårt. vill bara försvinna.


nyårsaftonens alla grymma ögonblick


Himlens valv och dina glittrande ögon i nattmörkret

Gott nytt år hörrni! Hoppas ni hade en riktigt bra kväll, jag hade det perfekt!

Måste ha spa kväll varje kväll detta år för att detta ska gå åt, haha!


RSS 2.0