Sista november




Kom precis in från en promenad, tänkte att det skulle vara bra för nackspärren men såhär i efterhand vet jag inte.. Haha. Det var fint iallafall. 

En dag i hufudstaden

 
 
 
 
 
 
 
 



Ap ont är vad det gör

Det går inte att beskriva min smärtgrad just nu. Jag har så ont att tårarna rinner. Och allt för en dum nackspärr som kom helt plötsligt och utan förvarning. Känner mest att jag helst vill kapa av huvudet just nu. Kan inte kolla rakt fram och kan inte kolla åt höger, kan inte ligga på ett enda sätt utan att det gör ont. Gråter bara. Fruktansvärt. 

så trött att inte ens kaffet hjälper längre





bestie


Alltså denna lilla flicka skämmer bort mig så himla mycket! Idag kom hon med pizza och Cola! Jag vet inte riktigt vad jag skulle gjort utan henne, hon är en ängel sänd från Gud! Hehe. Vi åt pizza iallafall och sen la vi oss i min säng och började kolla på iron man 3 men efter typ halva filmen blev min dator typ överhettad och ville inte alls sammarbeta mer. Så då spårade vi ut, haha ni vill inte ens se alla bilder och filmer på min telefon! Hemskt! Men oj vad jag gillar henne, och imorn åker hon till London! Kommer sakna henne men hon är snart hemma igen och då är hon min igen. 

Godnatt 


STUDENTKLÄNNING

Nu är jag så himla lycklig! För gissa vad!? Jag har precis beställt en studentklänning och den är så himla fin! Ber till Gud att den ska passa perfekt. Vill så gärna visa er den, men vill ändå inte att någon ska se den förens det är dags. Beställde även hem lite julklappar till mina bröder, lite märkes kallingar sitter väl aldrig fel? Jag tycker det är så svårt att köpa julklappar till dom för, skulle varit mycket enklare om man hade en massa systrar för då kan man ju ändå köpa något man själv skulle vilja ha. Kallingar kanske inte är de mest fantasifulla och roliga men det är ju endå något man behöver och kanske inte vill lägga pengar på själv. 

26/11

Godmorgon. Idag orkade jag verkligen inte gå till skolan, jag skolkar fast ändå inte, har en anledning. Iallafall så har jag tänkt att plugga lite (får se hur det går) och sen kommer nog Jenny och då ska vi på cellis. 




Skönt med en lugn morgon! 




it's all about doing mondays the best day of the week

 
La ner plugget och kollar på Nothing Hill istället, äter godis gör jag också. Soon to be a fetto. Yes. 
 

M•Å•N•D•A•G

Hej å hå! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag trots omständigheterna. "Skolkade" första lektionen idag men det hade sin anledning som jag inte tänker gå in på här, tänkte egentligen vara hemma hela dagen men bestämde mig för att åka in till skolan ändå. Men först åkte vi till katolska kyrkan på studiebesök, jag och Emma blev kära i han som "guidade" så vi kommer säkert drömma om honom inatt (haha). Efteråt åt jag och Emma på donken och sen drog vi till skolan. Mitt lilla "gäng" i skolan som består av mig, Emma och Amanda har blivit så himla oseriösa på senaste. Vi sitter å babblar och driver på lektionerna, typ skrattar så vi gråter. Det spårar. Aja nu är jag hemma iallafall och har precis druckit lite kaffe och tänkte plugga nu.. 

Denna bilden tog jag idag, ja jag är stolt 



.......

Just nu är jag så fruktansvärt arg. Blir så  otroligt irriterad på människor som säger en sak och gör en annan. Kan inte riktigt gå in mer djupgående på vad jag menar eller vad som hänt men jag är så frustrerad att jag snart börjar gråta. Inte just för att jag är ledsen i sig, men för att det på ett eller annat sätt sårar mig. Blir också irriterad på mig själv för det. Det ska inte göra så ont men ändå måste jag stoppa huvudet i kudden och skrika ut min ilska. Hatar människor som är arroganta och för mer än någon annan, människor som tror att man inte ser deras spel och märker hur de är två olika personligheter. 

Förlåt för detta otroligt blurriga och negativa inlägg men måste få ur mina känslor någonstans. 

lyckan

av att få A på ett grupparbete man verkligen jobbat länge och mycket med
av att för första gången på väldigt länge ha en fri kväll för att man inte har prov till dagen efter 
av att mamma köpt chrünchy 
av att jenny är hemma igen
av att Gud är med mig 
av att det är fredag imorgon 
 
Livet är allt fint eller vad säger ni vänner? 
 
Bild på emmisen och mig i början av detta skolår 

Hey brother

Ole i början av sommaren

Idag överraskade Joel mig med att bjuda mig på bio. Vilken underbar bror han är! Just när man behöver det som mest. Han är en utav mina bästa vänner och jag är evigt tacksam att just vi blev syskon. Han är så snäll. Kommer ni ihåg när han helt random skickade ett sms där det stod "jag älskar dig" till mig. Alltså å hans framtida flickvän kommer vara lycklig. Är förvånad att han inte har flickvän än, fast är ändå glad för då har vi ju varandra ❤️


Onsdag



Godmorgon! "Råkade" försova mig lite imorse, eller snarare råkade jag somna om. Så just nu sitter jag och dricker lite morgonkaffe och pluggar lite psykologi. Det gick förresten jättebra på provet igår, trots min lilla pluggkris jag fick i måndags. Så hoppas på att provet imorn går lika bra. Åker in till skolan om några timmar men tills dess ska jag bara ta det lugnt, skönt! Man behöver stanna upp i vardagen ibland.  Hoppas ni får en bra dag, puss

Thinking Of You

Behöver någon snart.
 

Blir galen!

Hej på er. Mådde inte alls bra efter fösta lektionen i morse så jag åkte hem efter andra. Efter att jag ätit och tagit alvedon mådde jag bättre. Borde egentligen ha pluggat sen dess men det har jag ju inte gjort.. Har prov imorgon men inget fastnar i huvet på mig..! Förra veckan hade jag ett dubbelt så stort prov och då fastnade allt på en gång, men nu ba rinner faktan ut ur mig och jag har ingen motivation alls. Vill bara plugga med någon. Förra veckan satt jag på café med Amanda, det är verkligen mitt sätt att plugga, men här sitter jag själv på sängen och bara kollar in i väggen.. Blir så trött på det här. 

En bild från förra veckan



16/11


Såhär glad är jag just nu. Finns inget som slår min familj. Jag är så otroligt välsignad att jag inte förstår det själv alltid. Att alltid ha en trygg plats, som en bas av kärlek. Oavsett vad som händer i livet kommer jag alltid ha min familj där, den vetskapen är ofantligt dyrbar. 

Ikväll har vi skrattat oss till tårar, både under middan och under den storslagna filmkvällen vi hade. Vi såg monsters university och sjuuukt vilken rolig och bra film! Se den om ni inte har sett den! 

Nu ska jag sova. Imorgon väntar jobbet.. Trivs inte alls bra längre i och med alla nya och alltihop.. Usch. Får typ en klump varje gång jag ska dit och så ska det ju inte vara! Vill verkligen ha nått nytt.. Godnatt 


Froyo


Har tillbringat mesta delen av dagen inne på softy, försökte få en pratstund med Julie med det samtalets blev väldigt hackigt pågrund av alla hennes kunder som kom in.. Men fick iallafall en pratstund med först Carro och sen zelina. 
Köpte en present till hanse också, det blev ett tvåvåningssäng kakfat med kakor. Haha..
Men nu kom familjen hit så nu ska jag gå ner och vara social och äta taco! 


Lördag

Dagens fulle

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har inte jag! Drömde en hemsk dröm och vaknade av huvudverk, men nu mår jag bra. Har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen nu och fixa mig, sen ska jag plugga lite (kan inte plugga om jag känner mig ofräsch, inte om rummet är stökigt heller för den delen..konstig som jag är..hehe) sen åker jag nog in till stan en sväng. Måste köpa present till min snygga bror som fyllde 27 i veckan, för ikväll blir det tacofest a la ahlins! 


Gosa

God kväll där ute i landet! Har kommit hem från kyrkan nu och ska krypa ner i min nybäddade säng i mitt nystädade rum och kolla på romantisk film och äta jultommtar och bara sväva på rosa moln för ett tag. Godnatt 







glad för att det äntligen är fredag och tid för kyrka



Girlpower

Min plan om en produktiv dag har börjat bra! Rummet är städat och fint. Nu har jag gjort en as god blåbärs och kiwi smoothie och ska sätta mig och skriva lite. Det flyter på bra! 




15/11

Äntligen fredag! Kom precis hem från skolan och ska försöka vara produktiv nu, städa rummet, plugga, osv. 


Saknar min lilla bestie som för tillfället befinner sig i Norge. Längtar till hon kommer hem ❤️ 

Update

Orkar inte plugga och kollar på kärleksfilmer istället. Gråter floder. 

Min relation till Emma




















13/11

Hej på er! Å nu är jag super glad! Dagen har varit så lyckad och jag är så välsignad som har så fina och underbara människor runt omkring mig. När skolan slutade åkte jag och Amanda till stan, där åt vi mat och pratade och hade det trevligt. Vi satte oss sen på mitt favorit waynes och pluggade. Pluggade bokstavligt talat rumpan av oss. Kändes hur bra som helst för nu kan vi allt! Sen började det roliga.. Jag låter bilderna tala för sig själva! Haha








Smoothie-time






Sheinside

Godmorgon! Kom precis hem från skolan och ska nu sätta mig och jobba lite. Men tänkte först visa er vad jag fick hem på posten här om dagen! 



En super söt blus från sheinside. Jag är jätte nöjd, den är verkligen sockersöt. Men nu ska jag göra en kopp te och fortsätta med det som måste göras. Hoppas ni får en bra dag! 


Goodbye hair

Gråter en flod över att tio centimeter av mitt hår nu är nedspolat i toaletten. Jag vill ha långt, friskt hår ner till rumpan! Inte kort som slutar strax under bröstet. Jaja. Det växer väl ut, lite skönt är det ju också att få bort "alla" slitna toppar. 

Inge sånt här hår längre..



Mina skoldagar


gangster

 
 
 

Flowmåndag

Hej! Idag är en bra dag! Har haft ett sånt flow! Skolan var super! Har lyssnat på julmusik och verkligen kommit i stämning! När jag kom hem ringde jag min älskade söta lilla farmor. Vi pratade ett tag och jag intervjuade henne, hon är så go. Saknar verkligen henne och farfar, lite tråkigt att vi inte bor i samma stad. Ibland undrar jag hur det skulle sett ut om mamma och pappa aldrig flyttat till Uppsala utan stannat i Jönköping..men det är en annan historia! När vi sagt hejdå, åkte jag och pappa och gjorde lite ärenden. Eller ja, jag gjorde lite ärenden, han satt mest i bilen och skjutsade runt och stod för underhållningen. Hämtade bland annat ett paket på posten, ni ska få se imorgon! När vi (jag) fixat allt köpte jag lite godis till mig å pappsen för att fira flowet. Nu ska jag fila lite på intervjun och sen bara mysa! Ha en fin kväll! Puss



(Snart ryker halva håret!!!!) 


Dinner


Middag med familjen. Så värdefullt.


Älskade pappa


Idag är det farsdag och det firar vi på stort! Snart kommer familjen hit och äter finmiddag och tårta! 

Det finns ingen som min pappa. Han är helt otrolig. Verkligen min bästavän. Många tjejer har en alldeles speciell relation med sin mamma, men tyvärr så har inte jag och min mamma den relationen..beror på väldigt många saker som jag inte tänker gå in på nu, självklart älskar jag min mamma oändligt mycket med vi har inte samma relation som jag och pappa. Tror att den kommer växa fram den med men just nu är jag bara så tacksam för min underbara pappa. Så grattis på farsdag daddycool ❤️


Myskväll

Igår hade vi myskväll hela familjen som bor hemma. Så mysigt. Love them! Vi såg på berättelsen om Pi och åt massa gott!




I'm gonna pop some tags, eller?


Känner mig så himla cool i min mössa att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. Haha. Idag är jag klädd i svarta jeans, en svart transparent skjorta och min mössa. Känner typ "im gonna pop some tags" haha! Skämt åsido. Men jag känner mig super glad, till skillnad från igår då jag var väldigt nedstämd och ledsen, men lägger man bara allt i Guds händer fylls man med frid och glädje! Underbart. 


inspiration


 
 
 
 

Söndag


Här sitter jag nu och har precis lyssnat på lo play med Jocke! Nu ska jag plugga som en tok till provet imorgon! Puss å hej


...

Nej. Gråt inte. Håll tillbaka tårarna. Aj. Sluta. 
Det är som om någon river upp allt jag har grävt ner. Allt jag lyckats gömma är nu synligt igen. Det gör ont. Klarar inte hålla inne tårarna längre, och nu rinner de sakta ner för min kind. 
Krigar med mig själv. Gråter. Vill inte längre. Vill mer än någonsin. Vill inte alls. 
Trodde jag var på land men jag är tydligen långt ute på stormigt hav. Minnen och scenarion från förr rullar gång på gång i mitt huvud. Vågar inte blunda, det gör för ont. 


Pluggar med mössa och Coca-Cola för att inte känna mig som en total loser






Godmorgon

Godmorgon! Hoppas ni har haft en bra helg hittills! Det har jag haft. Igår efter skolan åkte jag till stan med Joel, vi köpte en farsdag present och jag hjälpte Joel att välja en parfym. Sen åkte han hem ocj jag drog vidare och träffade bea, vi åkte till Gränby (bea hade bil, känns så konstigt att hon av alla har tagit körkort! Haha). Jag köpte lite grejer och sen åkte vi till donken och sen till lo. Vi gick på ungdomsmöte och efter det bytte vi umgängeskrets, haha, så jag var med Jenny och några andra och gick på unga vuxna. 

I helgen är jag ledig, men har mycket att hinna med! Skolan tar kol på en! Hoppas det lugnar ner sig snart så man hinner jobba lite med ga:t...

Min chaufför ;)




Torsdag

Hade en jobbig dag i skolan, gick mest runt och kände mig lite äcklig och ångrade klädvalet, ja ni vet, en SÅN dag. När jag kom hem gjorde jag klart det sista av en uppsats och det var allt jag orkade plugga, sedan spårade allt ut. Ni som snapchatar med mig förstår vad jag menar.. Haha. Bestämde mig sen för att ta tag i mig själv och klippa håret, precis när jag skulle börja ropade pappa att jag hade besök.. Jaha tänkte jag då och gick lite nervöst ner för att möta mitt öde. Och där stod hon som så många gånger förr med en bukett rosor i handen och diverse gott stoppa i munnen i den andra handen. Min bästavän. Förstå hur lyckligt lottad jag är som får ha henne. Hon är det finaste jag har. Människan som ligger mig närmast hjärtat. Tack för allt Jenny, du är guld Värd och jag tackar Gud för dig! 







tisdag

Hej! Det har varit en lång dag idag igen, när jag kom hem lagade jag mat och pluggade lite sen drog jag direkt på cellgrupp och kom hem för ett tag sen. Är så otroligt tacksam för livet även fast det är lite stressigt just nu och man kan känna sig lite ensam i höstmörkret så vet jag att Gud alltid är med mig, och han har välsignat mig med underbara vänner. Så jag är glad. 




Öppet hus

Hej på er! Min dag har verkligen varit låååång, trodde aldrig att det skulle ta slut! Vi hade öppet hus i skolan så började lite senare och slutade mycket senare! Kom hem kl åtta.. Är så fruktansvärt trött nu! Ska äta lite, fixa några grejer men sen blir det bums i säng! Skönt att jag har lång sovmorgon imorgon iallafall! 




4/11

Igår var sista mötet på youth och jag är bara så tacksam för allt som hänt i veckan! Gud är god! Efter mötet blev jag bjuden på mat av min bästa vän, kände dock då att jag började må väldigt dåligt, hade ont i huvet och kände mig febrig.. När vi ätit gick vi tillbaka till lo för att städa, det var kul men kände att jag bara blev sämre och sämre. När jag kom hem på kvällen la jag mig i ett varmt bad och sen gick jag direkt till sängen. Stannade hemma idag eftersom jag var så trött, mådde illa, och huvudsprängning. 

Städningen på lo spårade lite haha






lördag

Haloj! Är helt död och speedad på samma gång! Är så otroligt tacksam för dagen. Vaknade och satte på livetsordplay och kollade på mötet med fantastiska Ruth Nordström, vilken kvinna! Älskar henne! När det var slut fixade jag mig och gick på seminarium om sex och relationer, så bra och viktigt! Efter det spenderades lite dötid och efter det var det kvällsmöte, var dock tvungen att gå efter lovsången för att stå i kassan i cafeterian, men så rolig kväll! Det var kaos i början och spårat i slutet! Älskar verkligen min kyrka och alla i den! 

Förstå att jag får kalla detta för mitt hem! UNDERBART! 

Nu blir det bums i säng och upp med tuppen imorgon för möte och sen städning i kyrkan, tackar Gud för denna grymma vecka! 


jag blev funnen i Dig

O Herre i vars närhet min själ fröjdar sig
Till Dig all min oro nu når
Min tröst varje dag och min lovsång var natt
Mitt hopp, Du min räddning, mitt allt

O led mig med din Herdestav i dödsskuggans dal
Din käpp och Din stav gör mig trygg
Beskydda och göm mig för Du är mitt hopp
Och hos Dig vill jag alltid förbli

O låt mig vila ut hos Dig Ditt hus är mitt hem
Din godhet och nåd följer mig
Du för mig till vatten där jag finner ro
Och Din trofasta kärlek mig når
Och Din trofasta kärlek mig når
Ja, Din trofasta kärlek mig når


• True • Love • Waits•

 
1 kor 6:20  Ni har blivit köpta och priset är betalt. Så förhärliga då Gud i er kropp!

Jag älskar dig min Gud

Jag är helt mållös. Jag kan inte beskriva känslorna jag känner, min Gud är så mäktig, så stor, och så god! Hans kärlek omslöt mig på ett sådant underbart sätt ikväll. Jag är fylld av tacksamhet mot min älskade församling, även mot mitt pastorspar. Själen är i en frid som bara kommer när hjärtat ropar på Gud och han svarar. Tårarna rinner av tacksamhet och glädje. Jag är så tacksam att jag placerades just här på denna plats, just i denna tid. Det är ingen slump. Jesus ville att jag skulle vara här och det tackar jag honom för. 




Med Jesus i centrum

Jag är så oerhört stolt över min kyrka och församling. Det är när man arrangerar sånna här stora evenemang som man verkligen märker vilka fantastiska människor vi har i vår ungdomsgrupp! Jag är så glad att Gud placerade mig just här, just i denna tid. Och jag ser så fram emot vad Han har i beredskap under denna konferans! 









torsdagsvällen

Min fantastiska församling!


#Youth13




Hinner inte blogga på dagarna, har fullt upp med youth! Så grymt härligt och sjukt bra! Om tio min börjar morgonmötet och jag ska kravla mig upp ur sängen och göra lite frukost och mysa framför dataskärmen! Är sjukt trött efter igår men det var så sjukt braaa!

RSS 2.0